Potravinářský konzervant. Konzervant pro marmelády, džemy, ovocné situpy, šťávy, nakládané zeleniny, houby, nálevy a mnoho dalších.
DÁVKOVÁNÍ:
POUŽITÍ:
Do zahuštěných výrobků přidáme kyselinu sorbovou po skončení varu a vždy dobře zamícháme.
UPOZORNĚNÍ:
Varování H315 Dráždi kůži. M319 Způsobuje váżné podráždění očí. H335 Může způsobit podráždění dýchacích cest. P261 Zamezte vdechování prachu. P302+P352 PŘI STYKU S KůžÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla. P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ oči: Několik minut opatmě vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je Ize 90008-sor vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.
ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ:
Zcela prázdný a čistý plastový sáček je možné recyklovat.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ