Úvod » Potraviny » Nakládací a konzervační přípr. » Tip Line želatina v prášku 20 g Čirá
Želatina v prášku na přípravu slaných i sladkých pokrmů.
POUŽITÍ:
Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku. Po rozpuštění želatiny přilejeme 400-450 ml studené vody a tímto roztok želatiny získá optimální teplotu pro další použití (var poškozuje rosol!). Vlažný, tekutý roztok želatiny použijeme pro přípravu zeleninových, masových aspiků, tlačenky, pro přípravu studených pokrmů. Studeným roztokem želatiny lze zalít dort, ovocný koláč. Pokrmy necháme po zalití želatinou 1-2 hodiny vychladnout v ledničce.
SLOŽENÍ:
Jedlá želatina (bílkovina živočišného původu).
UPOZORNĚNÍ:
Uchovávejte v suchu. Chraňte před přímým slunečním zážením.
ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ:
Papírový obal je možné recyklovat. Třídění má smysl. Chraňte životní prostředí.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ